MapInfo.

mapinfo-img

Vertical mapper

MapInfo Vertical Mapper dopolnjuje program MapInfo Professional in dodaja zmogljivejša analitična orodja s celovitim naborom za ustvarjanje grid omrežja, vizualizacijo in zmogljivo analizo. Uporaba povezanih podatkov, ki temeljijo na grid mreži, znatno poveča moč in fleksibilnost programa MapInfo Professional pri različnih analitičnih nalogah.

MapInfo-Vertical-Mapper

Presežite okvire

MapInfo Vertical Mapper ima široko paleto naprednih analitičnih in vizualizacijskih orodij, ki vam omogočajo odkriti pomembne trende in skrite malenkosti vaših podatkov. Analize temeljijo na GRID analizi in se ne opira na združevanje podatkov v obstoječih mejah, katere so pogosto zasnovane za posebne upravne ali politične namene in navadno niso najbolj primerna za podatkovno analizo.
           Zmogljiva sposobnost napovedi je še ena edinstvena značilnost programa MapInfo Vertical Mapper. Podajte testno mesto in MapInfo Vertical Mapper bo znal opredeliti sorodna področja, s statistično podobnimi atributi. To pomeni, da se kompleksne naloge, kot so analiza demografskih in geografskih spremenljivk, ki se uporabljajo za iskanje novih tržišč, kriznih mest ipd., omeji na nekaj klikov z miško.

Lahkotno ustvarjanje zapletenih gridnih omrežij

Ustvarjanje gridov (zvezni površinski prikaz vaših podatkov) s programom MapInfo Vertical Mapper je enostavno. Programska oprema vsebuje popolni nabor orodij za pridobivanje, izvajanje analiz in izdelavo gridov iz vaših podatkov. Enostavni čarovniki za pomoč omogočajo neizkušenim uporabnikom, da iz podatkov izluščijo odgovore na zastavljena vprašanja o prostoru, izkušeni uporabniki pa lahko uporabijo dodatne naprednejše možnosti in izvajajo zahtevnejše prostorske analize.

MapInfo-Vertical-Mapper-Sophisticated-Grids

MapInfo-Vertical-Mapper-3D-Display

Prikaz gridnega omrežja

MapInfo Vertical Mapper omogoča nastavljanje barv grida in dinamična orodja za 3D predstavitev poživijo prikaz vaših podatkov. Brez težav sočasno preglejujte več gridov znotraj enega prikaza, jim dodajajte podlago ter določite stopnjo prosojnosti prikaza za vsako mrežo posebej. MapInfo Vertical Mapper vam daje veliko možnosti zmogljive vizualizacije, s čimer lahko izdelate navdušujoče in napredne prikaze podatkov.

Analizirajte gridna omrežja

Vstopite v povsem nov svet vrhunskih geografskih analiz, izdelanih z MapInfo Vertical Mapper mrežnimi tehnologijami. V kolikor želite primerjati in poizvedovati med podatkovnimi sloji ali izvajati analize površja, uporabiti matematične izraze za pridobitev novih podatkov ali enostavno izvajati analizo na podlagi terenskih podatkov vam MapInfo Vertical Mapper s svojimi zmogljivimi prostorsko analitičnimi funkcijami omogoča neprecenljiv vpogled v jedro vaših podatkov.

MapInfo-Vertical-Mapper-Analysis