Letalski posnetki in opazovanja

img_aerial_top.jpg

Posnetki iz zraka (fotografija, film)

Fotografiranje in snemanje filmov, ki so uporabni za nadzor na visokih ali težko dostopnih terenih.

Posnetki iz zraka vključujejo fotografiranje in snemanje filma in so uporabni tako za zasebno kot za poslovno uporabo. V kolikor potrebujete zračno fotografijo za nadzor poškodovane kritine, pregled težko dostopnih objektov (silosi, vetrnice, visoke zgradbe) ali za kakšne druge namene, je najhitrejša in večkart tudi najcenejša rešitev izvedba nazdzora s pomočjo majhnih UAV brezpilotnih letal opremljenih s primerno kamero.

 • Upravniki stavb, krovci in vzdrževalci lahko opravljajo vizualni nadzor poškodb kritine, objektov na veliki višini, ohranjenost sončnih celic na strehi (z uporabo multispektralne kamere tudi termični prikaz) ali drugih iz tal težko dostopnih objektov.
  Upravniki1

 • Nepremičninske agencije lahko prikažejo objekte na bolj atraktiven način in povečajo možnost prodaje.
  Upravniki1

 • Zavarovalnice potrebujejo podatke stanja v trenutku povzročene škode (razni trki, porušitve, toča, poplava, kmetijske ali gozdne poškodbe,…). Pogled iz zraka je večkrat nazornejši.
  Upravniki1

 • Reševalne službe potrebujejo podatke za potrebe ukrepanja in odločanja pri reševanju. Lahko gre za požar, plaz, poplavo ali drugo nesrečo na težko dostopnem terenu, kjer si z zračnim posnetkom brez izpostavljanja ogledajo prizadeta območja in se lažje odločijo za način reševanja.
  Upravniki1

 • Kmetijstvo zanima rast in razvoj vegetacije, vlažnost zemljišč ter zaznavanje napadov škodljivcev, kar lahko spremljamo in ugotavljamo z uporabo multispektralne kamere. Iz daljave lahko ugotavljamo rast, vlažnost in zdravje vegetacije na velikih površinah, kar omogoča pravočasno ukrepanje.
  Upravniki1

Omejitve: Uredba o sistemih brezpilotnih zrakoplovov (Uradni list RS, št. 52/16 in 81/16 – popr.) dovoljuje izvajanje letalske dejavnosti na področjih, ki so oddaljena več kot 5km od referenčne točke letališča (ARP).

Pošlji povpraševanje ali nas pokličite + 386 (0)41 712 184