MapInfo.

mapinfo-img

MapInfo Stratus

MapInfo Stratus zagotavlja učinkovit način objave in podajanja prostorskih podatkov skozi interaktivni spletni prikaz kart, za višji nivo izmenjave informacij znotraj podjetja ali z zunanjimi uporabniki.

stratus-screenshot

S programom MapInfo Stratus je upravljanje z GIS orodji za poslovne uporabnike preprosto, kot še nikoli doslej. Objavljajte in delite interaktivne karte preko spleta za krepitev sodelovanja in informiranje o izvajanju poslovnih odločitev. Lokacijske podatke in informativne prostorske prikaze lahko v realnem času predstavite in delite v oblaku z večimi uporabniki, ki za vpogled v aktualne informacije ne potrebujejo predhodnega znanja uporabe GIS-ov.

Operativna okretnost in učinkovitost

Dobro oblikovane karte so temelj za boljše ovrednotenje podatkov, analizo, komunikacijo in odločanje na podlagi prostorskih informacij. Z uporabo programa Stratus strokovno poznavanje GIS-ov ni potrebno. Uporabniki prostorskih podatkov lahko dostopajo do visoko kakovostnih interaktivnih kart za vpogled v aktualne prostorske informacije, kjerkoli in kadarkoli jih potrebujejo.

mapinfo-stratus

mapinfo-stratus-data-overlay

Združevanje in prekrivanje podatkov v realnem času

Preprost interaktiven spletni uporabniški vmesnik omogoča uporabniku, da izbere različne tipe informacij, ki jih opazuje združeno ali ločeno znotraj enega prikaza. Na kartah lahko izdelate prosojna območja in nadaljujete s pregledom točk, linij in poligonov, hkrati pa preglejujete ostale podatke in karte kot so satelitski posnetki ali podatki naslovov.

Neprekinjen dostop

MapInfo Stratus vam nudi neprestano učinkovito spletno komunikacijo s strankami ali občani, 24 ur na dan. Z integracijo MapInfo Stratusa v vašo spletno stran, omogočite obiskovalcem spletne strani neposreden dostop do informacij, ki jih potrebujejo. S tem v podjetju zmanjšate nepotrebno telefoniranje ali povpraševanje ob delovnih konicah.

stratus-24-7-self-service

mapinfo-status-administration-console

Preprosto uvajanje in uporaba

MapInfo Stratus ponuja prijazen uporabniški vmesnik znotraj spletnega brskalnika, zato sta njegova uporaba in skrbništvo preprosta. Zagotavlja tudi orodja, ki omogočajo uporabnikom GIS storitev, da ustvarijo projekt in ga iz programa MapInfo Professional neposredno objavijo na MapInfo Stratus skrbniški konzoli, kjer lahko potem parametre prikaza karte poljubno nastavljate.

MapInfo Stratus skrbniška konzola prav tako deluje znotraj spletnega brskalnika in ne potrebujete dodatnih programov. Zmogljiva internetna orodja omogočajo vgradnjo prostorskih zmogljivosti v vaše obstoječe aplikacije in prilagoditev kart vašemu oblikovnemu stilu.

Demo
Letak