MapInfo.

mapinfo-img

MapInfo Pro™

Doživite novo produktivnost, mobilnost in natančnost.

Zdaj z dodano tehnologijo Multi-Resolution Raster, svetovno premierna uporaba kartiranja na namiznih računalnikih vam omogoča izdelavo in izmenjavo informacij, bogate zemljevide, kot še nikoli prej. Preizkusite MapInfo Pro in MapInfo Pro Advanced in doživite GIS v novi obliki.

MapInfo Pro™ v15.2

Podpora večjim velikostim datotek, večjezična podpora (Unicode) podatkovnih baz in Spectrum Global Geocoding modul, skupaj z podporo napravam z zaslonom na dotik in številnimi izboljšavami, omogoča boljši nadzor vašemu oblikovanju prikazov in analiz. Ustvarjanje in distribucija vaših rezultatov je preprosta za skoraj vsakogar, z dodatno izboljšanim oblikovalcem izrisov.

MapInfo Pro™ v15.2 Advanced

Z našo novo tehnologijo Multi-Resolution Raster, lahko zahtevni uporabniki zdaj izkoristijo izjemno hitro obdelavo, vizualizacijo in analizo – tudi pri obdelavi na svetovnem merilu. To je trenutno najbolj zmogljiva rešitev za rastersko-grid analizo. MapInfo Pro™ v15.2 Advanced preprosto omogoča:

  • Uživajte v vseh izboljšavah verzije 15.2.
  • Analizirajte in vizualizirajte velike količine rastrskih-grid podatkov na mednacionalni, kontinentalni in celo svetovni ravni.
  • Deluje brezhibno s ponavljajočimi, diskretnimi, zaupnimi in rastrskimi podatki.
  • Pridobite nove informacije iz obstoječih podatkov, kot so naklon, ekspozicija, osenčenje reliefa in plastnice.
MapInfo-Professional-v15.2

Enostaven za učenje in uporabo

Enostavni čarovniki za uporabo, prikaz zemljevida in podrobne možnosti prilagoditve, omogočajo da uporabniki vseh nivojev usposobljenosti, hitro ustvarijo privlačne zemljevide.

MI-Pro-v12.5-web-content-02-ribbon

Intuitiven in učinkovit

Izboljšan je Layout Designer, omogoča še hitrejše ustvarjanje in urejanje map, z aktivnimi izrisi omogoča neposredno interakcijo z zemljevidi znotraj okna postavitve.

MI-Pro-v12.5-web-content-02-ribbon

Enostavna izmenjava podatkov

S podporo široki paleti formatov podatkov in prikaznih možnosti je izmenjava podatkov enostavna.

MI-Pro-v12.5-web-content-02-ribbon

Del celovitega paketa rešitev

MapInfo Pro je del Pitney Bowes Location Intelligence Suite paketa. Ko vaše zahteve narastejo, lahko z vami raste tudi vaš program MapInfo Pro.