MapInfo.

mapinfo-img

MapInfo Engage3D

Program Engage3D omogoča učinkovito ugotavljanje trendov in prefinjeno analizo modelov prostorskih informacij, kot so teren, demografski podatki ali interpolirana površina. Engage3D Pro omogoča v realnem času tudi 3D vizualizacijo in modeliranje vaših podatkovnih nizov, in izdelavo učinkovitih nazornih predstavitev s fly-through filmskimi prikazi.

MapInfo-Engage-Scaled-Output

Izdelava kart

S čarovnikom “Engage Scaled Output” je profesionalna izdelava kart preprosta. Avtomatsko izdelajte zasnovo karte pravilnega merila glede na izbrano velikost strani z vsemi elementi karte (naslovom, merilom, mrežo,…). Uporabite nov “EngageBatchPrinting” modul, s katerim kreirate robove listov karte za celotno regijo in hkrati natisnite celotno serijo kart na vnaprej izbrane predloge. Elementi karte, kot so naslov, datum, merilo in podobno, se avtomatsko dodajo in posodobijo na vsaki karti. Dinamično izdelajte pravilno velike tekstovne oznake v izbranem merilu z novimi zmožnostmi izdelovanja oznak.

Napredne analize

Podrobne analize in razumevanje vseh aspektov nabora podatkov, kot so na primer demografski , prodajni ali nezgodni podatki, lahko pomembno pripomorejo h končni interpretaciji in modeliranju prostorske povezanosti. Aplikacija Engage vam na dosegu klika nudi obsežno paleto naprednih analitičnih funkcij, pri čemer različnim naborom podatkov omogoča, da so dinamično ocenjeni v statističnem, prostorskem, časovnem in grafičnem pogledu.

MapInfo-Engage-Data-Anlysis

MapInfo-Engage-Gridded-Surface-Interpolation

Mrežna interpolacija površja in rokovanje

Engage 3D ponuja obsežen nabor orodij za izdelavo mreže površja, ki se uporabljajo za interaktivno interpoliranje točkovnih, linijskih in poligonskih podatkov, kot so demografski, prodajni, meteorološki, topografski podatki ter kemijskeraziskave in raziskave okolja. Širok izbor algoritmov interpolacijskih metod za izdelavo mrež so zlahka dostopni, kot so Kriging, izračun gostote pojava (Density), metoda prilagajanja ploskve z inverzno razdaljo (Inverse Distance Weighting) in algoritmi minimalne ukrivljenosti (Minimum Curvature).

Izdelano mrežo zlahka spreminjate, preiskujete ali izrišete konture z uporabo vsestranske zbirke orodij za transformacijo rastrskih in vektorskih podatkov. Ti vam omogočajo izračune in določitev ukrivljenosti, naklona, smeri pogleda, volumna in drugih lastnosti površja. Lahko uporabite tudi vsestransko računalo (grid calculator), za izračun vrednosti uporabniško določenih polj v atributni tabeli podatkovnega sloja.

Poenoteno 3D okolje

Zmogljiv program Engage 3D Pro vam omogoča združevanje, vizualizacijo in modeliranje vaših podatkov v intenzivnem dinamičnem 3D okolju. Zgradbe in infrastruktura, uporabnikove in namišljene lokacije, fotogrametrična interpretacija, modeli površja in teles, ‘voxel’ modeli in drugo so lahko hkrati predstavljeni v enem samem 3D okolju. Zato ste med modeliranjem površja in njegovo interpretacijo v 3D prostoru lahko prepričani, da vaše interpretacije v celoti zajemajo vaše podatke in so natačne – v vseh dimenzijah.

MapInfo-Engage3D-Vector-Creation

MapInfo-Engage3D-Presentations

Izdelava zanimivih 3D predstavitev

Kompleksen Engage 3D Pro projekt lahko gledajo vsi Engage 3D uporabniki z vključenim 3D pregledovalnikom.
Izdelajte profesionalne filme (v standardnih video formatih), ki vsebujejo dinamično vsebino podatkov; kot nalašč za privlačne javne in konferenčne predstavitve.

Demo